Πριν δυο χρόνια υπήρχε μια αίσθηση ότι ο χρόνος σταμάτησε… αλλά ως γνωστό θαύματα τα τελευταία 2000 χρόνια περίπου δεν έχουν καταγραφεί.

Έτσι μετά το αναγκαίο διάλυμα του πολιτικού χρόνου, στις 29 Μαρτίου η Νεολαία ΠΑΣΟΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα μέσα από το επανιδρυτικό της συνέδριο.
Ένα συνέδριο πρωτόγνωρο για το πολιτικά ήθη του τόπου μας, ανοιχτό στη νέα γενιά αφού προβλέπει την συμμετοχή μέσα από ανοιχτές διαδικασίες 3500 συνέδρους. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 29 – 31 Μαρτίου με τη πρόνοια για συμμετοχή κατά 40% κατ΄ ελάχιστο των γυναικών αλλά και την αντιπροσωπευτικότητα του σόματος ως προς γεωγραφικά, κοινωνικά και άλλα κριτήρια. Το όριο ηλικίας (ορίζεται στα 28) αλλά και το ασυμβίβαστο μεταξύ δημοσίου αξιώματος και πολιτικού αξιώματος στην νέα οργάνωση της Νεολαίας ένα ένα ελάχιστο δείγμα για το νέο ξεκίνημα της νέας γενιάς τους ΠΑΣΟΚ.
Το γεγονός άλλωστε, της επανίδρυσης της Νεολαίας, από μόνο του λέει πολλά όταν όλοι πλέον διαπιστώνουμε τον στρουθοκαμηλισμό του πολιτικού συστήματος μας όπου με ελάχιστες εξαιρέσεις παραμένει ίδιο και απαρχαιωμένο ως προς τις δομές, τα πρόσωπα και τις πολιτικές τους.

Όπως λοιπόν θα λέγανε και κάτι φίλοι εκ του Περισσού viva la revolution!!!

Advertisements