του Τάσου Τάσου

Φίλες και φίλοι,

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ο.Ε.Σ. πρότεινα τη σύνταξη ενός ερωτηματολογίου με σκοπό

να γίνει μια αποτύπωση της γνώμης των νέων πάνω σε βασικά ζητήματα που απασχολούν τους νέους. H σύνταξη και η επεξεργασία του μπορεί να γίνει από νέους του κινήματος που έχουν αντίστοιχη γνώση, ενώ κεντρικό ρόλο θα παίξουν οι δημοτικές μας οργανώσεις οι οποίες μπορούν με δικές τους δράσεις να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια στην ενέργεια αυτή.

Είναι μια πρώτη δράση που μπορεί να μας οδηγήσει στην ενσωμάτωση ενός όρου-οδηγού για την πολιτική μας σκέψη και δράση, του πολιτικού ακτιβισμού. Έχουμε χρέος απέναντι στους νέους αυτής της χώρας αλλά και του ίδιου μας του εαυτού να δημιουργούμε γεγονότα που θα αναδεικνύουν τα ζητούμενα, τις αγωνίες, τα θέλω της ελληνικής νεολαίας.

Λέμε ένα μεγάλο όχι σε ένα βουβό συνέδριο! Να βοηθήσουμε κάθε νέο να αντιληφθεί ότι οι πόρτες του κινήματος είναι ορθάνοιχτες να δεχθούν τις σκέψεις του, τις προτάσεις του, τη δημιουργικότητά του, τη διάθεσή του να προσφέρει. Αυτό το συνέδριο θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλο που έχει πραγματοποιήσει πολιτική νεολαία. Το πάρτυ ξεκίνησε και, όπως τραγουδούσε ο Γ. Αγγελάκας, ‘δε χωράνε θλιμμένοι’ στη γιορτή μας.

Καλή μας επιτυχία

Τάσος Τάσος

P.S. Για οποιαδήποτε πρόταση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο tasos.tassos@gmail.com

Advertisements