Πρόσκληση

To ALBA Graduate Business School διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα «Η Τέχνη της Πολιτικής Ηγεσίας: Ελευθέριος Βενιζέλος, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου».

Η παρουσίαση θα επιδιώξει να αναλύσει τα στοιχεία που συνθέτουν τις 3 ηγετικές προσωπικότητες, επισημαίνοντας γενικότερα μοτίβα που συνθέτουν την τέχνη της πολιτικής ηγεσίας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, και ώρα 6:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Cotsen Hall στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (είσοδος από Σουηδίας 61, ή Αναπήρων Πολέμου 9).

Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Δρ. Θάνος Βερέμης, Καθηγητής, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, ο Δρ. Αντώνης Μακρυδημήτρης, Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο Δρ. Νίκος Παπανδρέου, Συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δρ. Χαρίδημος Τσούκας, Καθηγητής Οργανωσιακής Θεωρίας στην Ερευνητική θέση «Γεώργιος Δ. Μαύρος» του ALBA Graduate Business School.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων του ALBA (τηλ: 210 8964531-8).

δείτε σχετικά

http://www.alba.edu.gr/

Advertisements