http://www.kataggelies.com

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Βάση αντιδικίας και ψάχνοντας ανακαλύψαμε τις ακόλουθες παρανομίες της επονομαζόμενης «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ»,

οι οποίες συνιστούν αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα γιατί συνεχίζονται επί 6,5 χρόνια και συγκαλύπτονται επιμελώς από τα υψηλόβαθμα στελέχη των εποπτικών Ελληνικών αρχών.

Πιο συγκεκριμένα το σκάνδαλο αφορά ξένη τράπεζα που λειτουργεί παράνομα στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί εθνικά Ελληνικά ονόματα και καλύπτεται κατ επανάληψη από τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, τόσο για το παράνομο της έναρξης των τραπεζικών εργασιών όσο και κατά την λειτουργία της στην συνέχεια.
Από τις ως άνω παράνομες ενέργειες το Ελληνικό δημόσιο έχει απολέσει τεράστια ποσά αφού τα 2 δις κατά την έναρξη και 4 δις κατά την επέκταση των καταστημάτων δεν έχουμε ακόμα πάρει ουσιαστική απάντηση (για τις ημερομηνίες εισαγωγής τους) από τις αρμόδιες
Ελληνικές αρχές (ΤτΕ) που λένε μεν ότι έγιναν χωρίς όμως να μας απαντούν πότε έγιναν…
Παρακάτω αναφέρω αναλυτικά την σωρεία των αδικημάτων που βαρύνουν την εν λόγο τράπεζα και την συγκάλυψη αυτών από τις αρμόδιες αρχές.

· Δεν γνωστοποιήθηκε εμπρόθεσμα προ τις έναρξης τραπεζικών εργασιών το δεύτερο πρόσωπο (μετά τον πληρεξούσιο) ο οποίος θα έπρεπε να εξεταστεί από την ΤτΕ για την καταλληλότητα του στην διοίκηση τραπεζικών εργασιών και βλέπουμε να γνωστοποιείται για πρώτη φορά 13 μήνες!!! μετά την έναρξη λειτουργίας, πράγμα που εκτός τους παράνομου επί της διαδικασίας μας δίνει και την εντύπωση αχυράνθρωπου.

· Δεν έχουν την νομική μορφή Α.Ε. εταιρείας που ο νόμος ορίζει αλλά είναι υποκαταστήματα ξένης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης (ΕΠΕ / LTD)

· Χρησιμοποιούν εθνικό Ελληνικό όνομα ενώ είναι υποκατάστημα ξένης ΕΠΕ.

· Δεν έκαναν εισαγωγή 2 δις δρχ. όπως όφειλαν κατά την έναρξη των τραπεζικών εργασιών.

· Δεν έκαναν εισαγωγή 4 δις δρχ. κατά την επέκταση των καταστημάτων

· Οι σχετικές άδειες που εχουν πάρει είναι ύποπτες

· Ο ισολογισμός του 2000 δημοσιεύεται με καθυστέρηση 3 μηνών και με παραποιημένο ΑΡΜΑΕ (προφανώς για να μην μπορεί εκ των υστέρων να αναζητηθεί στις ειδικές βάσεις πληροφοριών) και μάλιστα δίνονται σαφείς οδηγίες από τον τμηματάρχη της Α.Ε. και Πίστεως προς το εθνικό τυπογραφείο περί δημοσίευσης του ισολογισμού με τον πλαστογραφημένο ΑΡΜΑΕ.

· Δεν δίνουν στους πελάτες καρτέλες και αντίγραφα των συμβάσεων που συνάπτουν π.χ. για την χορήγηση δανείων κ.τ.λ.

· Ζητάμε ουσιαστικές απαντήσεις για τα παραπάνω από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και παίρνουμε μέρος των εγγράφων.

· Κοινοποιούμε μεταξύ άλλων στο Οιπ. Οικονομικών τα παραπάνω και απαντά ότι δεν είναι υπεύθυνο για την εξέταση τους και τα παραπέμπει στον κύριο υπεύθυνο και εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο ο οποίος απαντά αόριστα περί της νομιμότητας της εν λόγο τράπεζας χωρίς να εμφανίζει επί της ουσίας πειστήρια. Π.χ. την μέρα εισαγωγής και δραχμοποίησης του συναλλάγματος, την έγκαιρη ημερομηνία δήλωσης και εξέτασης του υπευθύνου για τις τραπεζικές εργασίες κ.τ.λ.

(πιο αναλυτικά για τα παραπάνω στην μήνυση της υπό εκκαθάριση εταιρείας «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Η/Υ AVIETTE Α.Ε.» 27-4-2005).

Το Υπουργείο Οικονομικών μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι τόσους μήνες μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία λειτουργεί προς την συγκάλυψη των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ τους κοινοποιήσαμε τα παραπάνω πολύ πριν ενοχλήσουμε εσάς, αυτοί απάντησαν ότι δεν είναι αρμόδιοι!!! Και τα παρέπεμψαν στους κύριους συνυπεύθυνους της συγκάλυψης τους σκανδάλου…

Η εν λόγο παράνομα λειτουργούσα «τράπεζα» στόχο έχει σαφέστατα όπως αποδεικνύεται από τις πράξεις της, να κατάσχει την περιουσία των Ελλήνων δανειοληπτών ενδεικτικά αναφέρω ότι:
Το τετράμηνο προ των διακοπών του Αυγούστου 2004 (μήνες Απρίλιο έως Ιούλιο), Η επονομαζόμενη εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», εξέδωσε περισσότερες Διαταγές Πληρωμής (κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων) από όλες τις άλλες Τράπεζες, Ελληνικές και Ξένες, οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι μεθοδεύσεις της εν λόγο τράπεζας που οδηγούν τους δανειολήπτες σ αυτή την δεινή θέση είναι πολλές ξεκινούν από το να μην δίνουν αντίγραφα των συμβάσεων, καρτέλες κ.τ.λ. και φτάνουν μέχρι και την πλαστογράφηση των υπογραφών των δανειοληπτών (βλ. σχετική μήνυση Μαρίας Ισαακίδου )

Μετα Τιμής
*************************
*********************************

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Παρα την σοβαρότητα και την βαρύτητα της παραπάνω καταγγελίας καθώς και την επικινδυνότητα για το δημόσιο συμφέρον, εξ όσων γνωρίζουμε μέχρι σήμερα δεν έχει καν απαντηθεί η παραπάνω επιστολή από το αρμόδιο γραφείο του πρωθυπουργού, ούτε κάποια ενέργεια έχει γίνει κατά τις εκ των παραπάνω κατηγοριών, παρανομούσα τράπεζας και των υπευθύνων που την συγκαλύπτουν.!!!

Οι νόμοι μοιάζουν με το δίχτυ της αράχνης.
Αν σ’ αυτό πέσουν μύγες ή κουνούπια, πιάνονται, αν πέσουν όμως μέλισσες ή σφήκες, το ξεσχίζουν και φεύγουν.
«Αρχαίο Ελληνικό ρητό»

http://www.kataggelies.com

Advertisements