Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Φόρουμ των Βορειοηπειρωτών με την υποστήριξη της Ένωσης Νέων Επιστημόνων Βορειοηπειρωτών( ΕΝΕΒ ).


Η Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό μουσικό κέντρο ΑΚΡΟΤΥΡΙ ΠΑΛΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου του Φόρουμ, Άλκη Παπά καθώς επίσης και με χαιρετισμούς από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατία Γιώργο Βασιλείου και Γιώργο Βλάχο καθώς και με χαιρετισμό εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ του Γρηγόρη Νιώτη. Την εκδήλωση επίσης τίμησε με την παρουσία του εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Β Αθήνας Αλέκος Παπαδόπουλος.
Η βραδιά εκτός των τυπικών περιλάμβανε και ένα σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με δυο πολυφωνικά τραγούδια από παραδοσιακό τοπικό συγκρότημα του Πογωνίου καθώς και την παρουσίαση μιας σύντομης σειράς σατυρικών ποιημάτων.
Στη συνέχεια και μέχρι τα ξημερώματα ακολούθησε παραδοσιακό Ηπειρώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική. Αξίζει επίσης να αναφερθούμε και στη διεξαγωγή λαχειοφόρους αγοράς τα έσοδα της οποίας θα συμβάλουν στη διεξαγωγή φεστιβάλ Βορειοηπειρωτών υπό την αιγίδα του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Κάρολου Παπούλια.
Τέλος εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση κόσμου αφού η αίθουσα χωρητικότητας χιλίων ατόμων ήταν κατάμεστη από νωρίς.

Advertisements