Στα πλαίσια του διαλόγου που είχε διεξαχθεί στις Ομάδες Εργασίας της Επιτροπής Έμπνευσης και Διαλόγου για τη Νέα Γενιά και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα που ασχολήθηκε με τον Εθελοντισμό,

τις Μ.Κ.Ο. τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό είχα εισηγηθεί έναν πολιτικό όρο που κατά την άποψή μου θα πρέπει να είναι οδηγός στη δράση μας από εδώ και στο εξής στην Καινούρια Νεολαία που όλοι μαζί φτιάχνουμε , τον πολιτικό ακτιβισμό! Θα ήθελα να εξηγήσω λίγο περισσότερο αυτή την έννοια πάνω στην οποία άλλωστε βασίζεται και η πρότασή μου για τη σύνταξη του ερωτηματολογίου με το οποίο θα απευθυνθούμε στους νέους της χώρας!

Πολιτικός Ακτιβισμός είναι η συγκεκριμένη δράση με στόχους και αποτελέσματα η οποία θα έχει ευθεία αναφορά στους προβληματισμούς και τα ζητήματα τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Λιγότερες πορείες διαμαρτυρίας, λιγότερες ανακοινώσεις κατά πάντων και περισσότερη δράση που με απτά αποτελέσματα θα βελτιώνει τα πράγματα ή τουλάχιστον θα κάνει γνωστό το πολιτικό στίγμα του νέου φορέα που δημιουργούμε.

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΣΟΣ


ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΗΛΙΟΣ…

Advertisements