19/3/2007

Σε μια πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας συμμετοχή, 90.663 νέες και νέοι, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ,

συνέρρευσαν και ψήφισαν για την εκλογή των συνέδρων που θα τους εκπροσωπήσουν στο Συνέδριο Επανίδρυσης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου.

Στην τελική καταμέτρηση, που ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης και μετά τη συγκέντρωση όλων των πρακτικών από τα 517 εκλογικά κέντρα, οι αρχικές ενδείξεις για ήδη πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεπεράστηκαν από την ίδια την πραγματικότητα.

Πρόκειται για τη μαζικότερη διαδικασία συμμετοχής νεολαίων κάτω των 28 ετών στην ιστορία οργανώσεων νεολαίας. Μια διαδικασία αξιόπιστη, με πιστοποίηση, με online σύστημα σε 175 μεγάλες πόλεις, με ωριμότητα, δημοκρατική συνείδηση και αίσθηση ευθύνης. Ο αρχικός αριθμός των 3000 συνέδρων που υπολογιζόταν με ανώτατο όριο την συμμετοχή στην ψηφοφορία 45.000 νέων, διπλασιάζεται.

Είναι φανερό ότι, το νέο Μητρώο μελών και φίλων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κατανεμημένο κατά Δήμο εμπεριέχει τους ψηφοφόρους της χθεσινής μέρας. Σημειώνεται ότι, το 50% περίπου αφορά νεοεγγραφόμενα μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Επισυνάπτονται:

*
Επιστολή του Προέδρου της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Ανωμερίτη, προς τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Νίκο Αθανασάκη, για την χθεσινή εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματά της.

*
Αναλυτικός Πίνακας ψηφισάντων ανά Νομό.

pinakas-psifisantwn.doc

epistoli.doc

δείτε σχετικά

http://www.pasok.gr

Advertisements