Οδυσσέας Κορακίδης
Γιατί υποψήφιος στο Εθνικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Η απροσδόκητη και ελπιδοφόρα συμμετοχή νέων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα, στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αποτελεί έκφραση της δίψας και της θέλησης της νέας γενιάς για πραγματική ανανέωση, παντού.

Καλωσορίζουμε λοιπόν ένα συνέδριο ανατροπών για να αλλάξουμε την οργάνωσή μας. Να ταιριάξουμε τους χτύπους του πολιτικού μας ρολογιού, με την νεολαία του τόπου μας. Για τις μεγάλες αλλαγές που το Κίνημα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη.

Με την ευκαιρία του συνεδρίου επανίδρυσης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, εμείς οι νέοι και οι νέες, ορίζουμε τις αξίες και τις θέσεις μας και επιλέγουμε τα πρόσωπα του νέου μας φορέα που την επαύριο του συνεδρίου θα κληθούν να δώσουν τους κοινωνικούς, πολιτικούς και ιδεολογικούς αγώνες, σε διάφορα μέτωπα, για το παρόν και το μέλλον της νέας γενιάς.

Μαζί μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Να ενεργοποιήσουμε τις ανατρεπτικές και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, που θα συνδιαμορφώσουν την νεολαία των ονείρων μας. Να ξαναφέρουμε την ελπίδα που έχουμε ανάγκη όλοι μας σήμερα. Μόνο που απαιτείται από εμάς «θράσος» προς τα κατεστημένα, θάρρος για την κοινωνία, να τολμήσουμε να σταθούμε απέναντι σε ό,τι δεν εκφράζει μια κοινωνία κοινωνικής δικαιοσύνης παρά μόνο συντεχνίες και κατεστημένα.

Σε αυτή την πρόκληση της ανανέωσης απαντώ θετικά και μέσα από την εθελοντική παρουσία σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, συναισθάνομαι την ανάγκη συμμετοχής στον νέο φορέα που δημιουργεί το συνέδριο και θέτω υποψηφιότητα για το Εθνικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Advertisements