b953762.jpg

Το Mega αγκαλιάζει το μεγάλο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για την υλοποίηση του A’ Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα,

 

 

μιας μεγάλης αυτοδύναμης νοσηλευτικής μονάδας, πρότυπο για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα θεραπείας που υπόσχεται να δώσει ελπίδα σε χιλιάδες μικρά παιδιά με προβλήματα υγείας. Σήμερα το όραμα αυτό είναι πιο κοντά στην υλοποίησή του από ποτέ. Για το λόγο αυτό η βοήθεια όλων, όσο μικρή και αν είναι αυτή, είναι απαραίτητη. Το μεγάλο έργο θεμελιώνεται άμεσα. Γι‘ αυτό τώρα είναι η στιγμή οι προσπάθειες όλων μας να εντατικοποιηθούν…

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2007 το Mega, από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι αργά το βράδυ, αφιερώνει ολόκληρο το τηλεοπτικό του πρόγραμμα σ’ αυτόν το στόχο: την ενημέρωση όλων για τη σημαντική αυτή προσπάθεια και τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων για την επίτευξή του.

 

Η εκστρατεία θα κορυφωθεί στις 21:00 με ένα μαραθώνιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την «Αθηνών Αρένα» με παρουσιαστές το Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, και με τη συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών και πολλών προσωπικοτήτων από την πολιτική, πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου.
Το σύνθημα της έναρξης δίνεται την Κυριακή 6 Μαΐου στις 22:10 από το «Πιο Πολύ την Κυριακή», ενω τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» το πρωί της Δευτέρας, στις 06:30. Από τις 10:00 και μετά, ο Τηλεμαραθώνιος «μετακομίζει» στο πλατό της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το Πρωί». Επιστήμονες, καλλιτέχνες, γονείς παιδιών που βιώνουν την ασθένεια θα μιλήσουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ομάδα της εκπομπής και θα προσπαθήσουν να κινητοποιήσουν το κοινό στο να συμμετέχει. Την ίδια ώρα θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με διαφορετικά μέρη της Αθήνας και της Ελλάδας.

 

g080144.jpg
…ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,

 

Αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» θα συνεχιστεί με στόχο και πάλι την ενημέρωση και κινητοποίηση του κοινού έτσι ώστε, όσο περνάει η ώρα, η αλυσίδα αγάπης να μεγαλώνει. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή «Λεφτά στα Τυφλά», στην οποία ο Τάσος Κωστής με την Αντιγόνη Γλυκοφρύδη και η Μαρία Καβογιάννη με την Καίτη Κωνσταντίνου, παίζουν με τον Χρήστο Σιμαρδάνη και κερδίζουν για τα παιδιά. Στις 20:00 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια του σταθμού

 

a200181.jpg

 

…ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

 

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 στο «Αθηνών Αρένα» με οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον

 

Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Πλήθος καλλιτεχνών αλλά και ανθρώπων του πολιτικού, πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού χώρου θα γεμίσουν τη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» ενώνοντας τη φωνή τους και συμβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο σε αυτή τη γιγάντια προσπάθεια. Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και το συγκρότημα C:Real, οι οποίοι θα τραγουδήσουν για τα παιδιά.

 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, Δήμοι της Αθήνας και της περιφέρειας, καλλιτέχνες αλλά και απλοί άνθρωποι θα συμβάλλουν δυναμικά. Συγκεκριμένα:
Από το πρωί στην πλατεία Κοραή άνθρωποι κάθε ηλικίας θα ενώσουν τα χέρια τους με τα χεράκια των παιδιών που ανήκουν στον Σώμα Ελλήνων Οδηγών, σχηματίζοντας την πρώτη ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το παράδειγμα για το στίγμα της ημέρας.
Η Βίκυ Σταυροπούλου θα βρίσκεται από το πρωί στο Περιστέρι, με «ένα μπουκέτο μπαλόνια». Κατά τη διάρκεια της ημέρας η Βίκυ θα πρ

 

οσπαθήσει να πουλήσει 57 χιλιάδες μπαλόνια, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για το Πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο για Παιδιά. Στο τέλος της ημέρας, το μπουκέτο που θα έχει σχηματιστεί θα ξεκινήσει ένα «μαραθώνιο» ταξίδι στον αττικό ουρανό.
Ενεργή θα είναι και η συμμετοχή της περιφέρειας στον Τηλεμαραθώνιο: το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τη

 

Θεσσαλονίκη, όπου ο Πασχάλης Τερζής θα δώσει μία μικρή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον σκοπό της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Εκδηλώσεις με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και πλήθους εθελοντών θα πραγματοποιηθούν στην Ξάνθη, στην Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στην Κάρπαθο και αλλού.

 

Μπορείτε να καλέσετε από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και να στείλετε sms στα εξής νούμερα:

 

211 687 5 687 (αστική χρέωση) Αυτός είναι ο αριθμός που μπορείτε να καλέσετε από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο για να καταθέσετε, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, οποιαδήποτε χρηματική προσφορά. Θα ενεργοποιηθεί από το πρωί της Δευτέρας 7 Μαΐου και θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του Τηλεμαραθωνίου μέχρι αργά το βράδυ. Εκπρόσωποι των εταιριών AltecTelecoms και Mediatel θα απαντούν σε όλες τις κλήσεις σας ενώ δεκάδες επώνυμοι καλεσμένοι του Γρήγορη Αρναούτογλου από το πρωί της Δευτέρας μέχρι το βράδυ από το «Αθηνών Αρένα» θα απαντούν ζωντανά σε κάποιες από τις κλήσεις σας.

 

901 11 121 121 (ΟΤΕ1,18 € / κλήση συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) Αυτός είναι ένας αριθμός αυτόματης χρέωσης όπου κάθε τηλεφώνημα αυτομάτως καταχωρείται ως προσφορά €1,18 στον Τηλεμαραθώνιο. Μπορείτε να καλέσετε στο συγκεκριμένο αριθμό μόνο από σταθερό τηλέφωνο, όσες φορές επιθυμείτε, και τα έσοδα από τη συγκεκριμένη τηλεφωνική υπηρεσία αποτελούν προσφορά για τους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

 

«ΕΛΠΙΔΑ» SMS ΣΤΟ 1919 (1,19 € / sms συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) Μπορείτε να στείλετε sms με τη λέξη «ΕΛΠΙΔΑ» στο 1919 από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, όσες φορές θέλετε. Ο τρόπος γραφής της λέξης μπορεί να διαφέρει από τον παραπάνω (πεζά, κεφαλαία, πεζοκεφαλαία, λατινικά κλπ) αρκεί ωστόσο να τη σχηματίζει έστω και φωνολογικά. Κάθε sms καταχωρείται ως προσφορά €1,19 στον Τηλεμαραθώνιο και όλα τα έσοδα από τη συγκεκριμένη τηλεφωνική υπηρεσία αποτελούν προσφορά για τους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

 

Μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

peir-logo.jpg

 

Αριθμός Λογαριασμού:
5014-031952-572

 

ethniki_right_details1.jpg

 

Αριθμός Λογαριασμού:
080/480900-99

 

eurobank_logo2.jpg

 

Αριθμός Λογαριασμού:
091-0100393556

 

alpha_bank_logo_new.jpg

 

Αριθμός Λογαριασμού:
110.00.2002.014112

 

peir-logo.jpg

 

Eπίσης, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει τις εξής υπηρεσίες κατάθεσης προσφορών:

 

Όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς σε ολόκληρη την Ελλάδα υποδέχονται τις προσφορές σας στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τον Τηλεμαραθώνιο. Ειδικά για τις 7 Μαΐου, την ημέρα του Τηλεμαραθωνίου, 14 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (κάντε κλικ), σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ για να υποδέχονται τις προσφορές σας. Εσείς δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το κοντινότερο σε εσάς, να βρεθείτε εκεί και να δηλώσετε την πρόθεσή σας. Οι υπάλληλοι της Τράπεζας Πειραιώς θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα. Η προσφορά σας μπορεί να γίνει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα…

 

winbank_easypay2.jpg

 

Η on line υπηρεσία http://www.easypay.gr της Τράπεζας Πειραιώς απευθύνεται σε όλους. Αρκεί να έχουν μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας ή ένα λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Πολύ εύκολα μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στον ειδικό λογαριασμό του Τηλεμαραθωνίου κάνοντας κλικ στο λογότυπο αρκεί να έχετε τον αριθμό λογαριασμού σας ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Κάνοντας κλικ στο λογότυπο θα συνδεθείτε αυτόματα με το πεδίο κατάθεσης για τον Τηλεμαραθώνιο. Και εδώ, η προσφορά σας μπορεί να γίνει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα…

 

mixanima.jpg

 

Τα μηχανήματα easypay είναι μια νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς. Στα περισσότερα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και σε δεκάδες επιλεγμένα σημεία εκτός Τράπεζας, βρίσκονται εγκατεστημένα ειδικά μηχανήματα αυτόματων πληρωμών. Το μόνο που χρειάζεστε για να τα χρησιμοποιήσετε είναι χρήματα σε μετρητά. Από εκεί πολύ εύκολα θα πλοηγηθείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα κατάθεσης προσφορών για τον Τηλεμαραθώνιο. Για να μάθετε που βρίσκονται αυτά τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών κάντε κλικ εδώ. Η προσφορά σας στα συγκεκριμένα μηχανήματα πραγματοποιείται ανώνυμα.

 

karta1.jpg

 

Αν παρολ’ αυτά δεν έχετε ούτε τη δυνατότητα να βρεθείτε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, ούτε να χρησιμοποιήσετε τις on line υπηρεσίες της, ένας ειδικός τηλεφωνικός αριθμός έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Καλώντας τον, μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά που επιθυμείτε μεσω αυτοματοποιημένης υπηρεσίας χρέωσης. Αρκεί να έχετε μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας (VISA/Mastercard). Ο ειδικός αυτός τηλεφωνικός αριθμός είναι: 21 11 202020.

 

win_internet.jpg

 

Τοwinbank internet είναι η on line υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της που έχουν οποιοδήποτε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, πολύ εύκολα, να μεταφέρουν το ποσό που επιθυμούν, εκεί που επιθυμούν, κάθε στιγμή της ημέρας. Ειδικά για τον Τηλεμαραθώνιο, μέσω του winbank internet, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, με μερικά κλικ, να καταθέσουν την προσφορά τους στον ειδικό λογαριασμό του Τηλεμαραθωνίου. Αν έχετε, λοιπόν, λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς κάντε κλικ στο λογότυπο και συνδεθείτε αυτόματα. Η προσφορά σας και εδώ μπορεί να γίνει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα…

 

Ακόμα μπορείτε να συνεισφέρετε με τους εξής τρόπους:

 

logo_germanos_teliko.jpg

 

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζοντας τον Τηλεμαραθώνιο και το Σύλλογο Ελπίδα, προσφέρει 1€ για κάθε πελάτη που θα πραγματοποιήσει αγορά στα καταστήματά του τη Δευτέρα 7/5. Επισκεφθείτε ένα από τα 385 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, που ειδικά για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους έως τις 21:00.

 

champion_logo.jpglogo_carrefour.jpg

 

Επισκεφθείτε από την Παρασκευή 4/5 έως και το Σάββατο 12/5 το κοντινότερο κατάστημα Carrefour ή Champion Μαρινόπουλος και προμηθευτείτε τη συλλεκτική κονκάρδα «Αλυσίδα Αγάπης» στη συμβολική τιμή των €2, συνεισφέροντας στους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

 

glou_logo.jpg Τη Δευτέρα 7/5 η εταιρία Glou θα προσφέρει το 10% του τζίρου των καταστημάτων της στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Επίσης, αγοράζοντας από τα καταστήματα Glou τη συλλεκτική ταυτότητα «Αλυσίδα Αγάπης» στη συμβολική τιμή των € 5, συνεισφέρετε κι εσείς στον ίδιο σκοπό.

 

logo_badminton.jpg

 

Το Θέατρο Badminton προσφέρει το 50% των εισπράξεων του Jesus Christ Superstar για τις πωλήσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα 7/5. Πωλήσεις γίνονται από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketnet στο τηλέφωνο 210 8840600, από τα ταμεία του θεάτρου, από τα ταμεία της Ticketnet στα Virgin Megastores και από το internet στο site http://www.ticketnet.gr. Ισχύει για όλες τις παραστάσεις του Jesus Christ Superstar έως τις 14/5 αρκεί η κράτηση – πώληση των εισιτηρίων να γίνει στις 7/5 από τις 9 το πρωί ως τις 11 το βράδυ.

 

logo_azp.jpg

 

Επισκεφθείτε το Σάββατο 5/5 το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!! Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

 

haagen_logo1.jpg

 

Τα Haagen-Dazs Cafe, ο πιο «γλυκός» τόπος συνάντησης των φανατικών της απόλαυσης, γίνονται ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης για την ελπίδα, συμμετέχοντας με υπερηφάνια στον Τηλεμαραθώνιο του MEGA και προσφέροντας όλες τις εισπράξεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 7/5 στα 27 Haagen-Dazs Cafe Πανελλαδικά.

 

logo_allou.jpg

 

To Allou! Fun Park προσφέρει το σύνολο των εσόδων του τη Δευτέρα 7/5 προκειμένου να ενισχύσει την πρωτοποριακή προσπάθεια για τη δημιουργία του A’ Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα. Κάθε επίσκεψη στο Allou! Fun Park βοηθά να έρθει το όραμα όλων μας για περισσότερα παιδικά χαμόγελα, πιο κοντά.

 

logo_11850_new.jpg

 

Τη Δευτέρα 7/5 αναζητήστε πληροφορίες στην εξελιγμένη υπηρεσία Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος στον αριθμό 11850. Η εταιρία MEDIATEL θα προσφέρει όλα τα έσοδα της ημέρας στους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

 

 

δες το video εδώ:

 

http://www.megatv.com

Advertisements